Le Coran en Albanaise (Kur'ani në Shqip)

Toutes les discussions autour du saint coran.

Le Coran en Albanaise (Kur'ani në Shqip)

Message 24 Octobre 2009, 06:54

Kur'ani Fisnik

1. Fatiha

1. Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
2. Falënderimi i takon All-llahut , Zotit të botërave !
3. Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
4. Sunduesit të ditës së Gjykimit!
5. Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
6. Udhëzona në rrugën e drejtë!
7. Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar , dhe
që kanë humbur !
O i dërguari i Allahut!A jan me te mira
grat e dunjas apo hyrit symëdha?
Tha:Grat e
dunjas jan me te mira se sa hyrit symëdha.
Thash:Po me çka e kan fituar kët epitet?Tha: Me namazin, agjërimin dhe adhurimin e tyre
për Allahun, subhanehu we teala.
Utilisateur
 
Messages: 3
Inscrit le: 24 Octobre 2009, 06:19

Retour vers Le saint coran